Glas Premium

Fotoprint op glas

Met uw eigen fotoprint op een Glas Premiu spatwand van rugwanden.eu geeft u uw interieur, keuken of sanitaire ruimte een persoonlijke uitstraling. U kunt zelf een afbeelding kiezen, of dit nu een familie foto, een landschap of een ander beeld is, wij zorgen voor een prachtig resultaat. 


Onze Glas Premiu spatwanden van 6 mm. gehard kristalglas, zijn bovendien ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen of verkleuringen, want het door ons gebruikte glas is maar liefst vijf keer harder dan gewoon glas. Met een maximale lengte van bijna 4 meter en een maximale hoogte van bijna 1,5 meter kunnen wij vrijwel iedere wand zonder naden en voegen bekleden. Of u nu op zoek bent naar een zomerse uitstraling of een minimaal aanwezig accent, onze Glas Premium rugwanden met fotoprint bieden hiervoor zeker de oplossing.


Geef uw keuken, interieur, of sanitaire ruimte het persoonlijke tintje dat het verdient met de Glas Premiu spatwanden van rugwanden.eu

Keuken & Sanitairwanden

Onze Glas Premium rugwanden zijn zeker dé keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde hoogwaardige duurzame oplossing voor de spatwanden in hun keuken of sanitaire ruimte. Gemaakt van 6 mm gehard en gerecycled kristalglas en voorzien van een zelf gekozen plaatje, bieden onze Glas Premium achterwanden niet alleen een persoonlijke uitstraling, maar ook zeer goede functionaliteiten. 

Ideaal voor in de keuken

Vanaf nu reinigt u uw keukenwand met het grootste gemak. Het door ons gebruikte heldere kristalglas heeft zeer fijne gebruikerseigenschappen. Wij kunnen vrijwel iedere foto op ons Glas Premium aanbrengen, waardoor uw keuken een zeer persoonlijke uitstraling krijgt.


Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw keuken? Rugwanden.eu is u graag van dienst! 

Ideaal voor in de keuken

Ook voor uw sanitaire ruimte de perfecte oplossing

Is het tijd voor iets anders dan tegeltjes in uw badkamer? Wilt u graag douchen terwijl u zich in uw favoriete land waant? Of gaat u toch liever met een prachtige bloemenzee op de achtergrond in bad? Rugwanden.eu levert de perfecte spatwanden voor gebruik in de sanitaire ruimte, voorzien van uw favoriete foto. Geen vieze voegen en naden en geen kalkaanslag meer, maar wel het aangezicht van een door u gekozen achtergrond. Onze Glas Premium rugwanden kunnen overigens gewoon over uw oude tegels heen worden geplaatst, waardoor hakken, breken en stucen niet noodzakelijk is.


Vlot een in het oog springende aanpassing van uw badkamer? Bij rugwanden.eu bent u hiervoor op het juiste adres.. 

Milieu en duurzaamheid

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat ons glas bestaat uit 100% gerecycled glas. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Ook de levensduur van minimaal 15 jaar maakt ons Glas Premium een duurzaam product. Heeft u na 15 jaar genoeg van uw Glas Premium met fotoprint? Het glas kan gewoon weer gerecycled worden. Hoe goed is dat? 


Lees hier meer over ons milieu- en duurzaamheidsbeleid

Realisaties

/

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.