Glas Excellent

Keuken & Sanitairwanden

Onze Glas Excellent rugwanden zijn een fantastische keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige duurzame oplossing voor de spatwanden in hun keuken, sanitaire ruimte, of interieur. Gemaakt van 6 mm. dik gehard en 100% gerecycled helder kristal glas en met een keuze uit maar liefst 30.000 verschillende kleuren bieden onze Glas Excellent rugwanden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook uitstekende functionaliteiten. 


Ons thermisch gehard kristalglas is vijf keer sterker en harder dan gewoon glas en is daarom ideaal voor gebruik in keukens en sanitaire ruimtes waar ook veiligheid een belangrijke rol speelt. Het is bovendien kras- en stootbestendig waardoor het jarenlang mooi en functioneel blijft. Ons Glas Excellent is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord. Door de verkrijgbaarheid van maar liefst 30.000 kleuren kunt u uw keuken, sanitaire ruimte, of interieur op een stijlvolle manier aankleden. Extreme lengtes zijn hierbij geen enkel probleem. 


Laat u overtuigen door ons uitgebreide aanbod en onze expertise kennis op het gebied van gehard glas. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte product voor uw toepassing. 

Ideaal voor in de keuken

Makkelijk schoon te houden omdat ons Glas Excellent is gemaakt van helder kristalglas. Dit is een soort glas waarvan het oppervlak glad is en bacteriën en virussen geen kans krijgen om zich in uw keuken te vermenigvuldigen. Schoon, fris en hygiënisch!


Bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling voor uw keuken? Rugwanden.eu is u graag van dienst! 

Ideaal voor in de keuken
Ook voor uw sanitaire ruimte de perfecte oplossing

Ook voor uw sanitaire ruimte de perfecte oplossing

Of u nu op zoek bent naar een rookglazen douchewand, een gekleurde douchedeur, of juist een prachtig getinte spiegel, ons assortiment biedt de perfecte oplossing voor uw sanitaire ruimte. Met meer dan 30.000 kleuropties om uit te kiezen, waarin u ook keuze heeft uit een metallic, glanzende, of matte afwerking, heeft u alle vrijheid om zelf de kleur te kiezen die het beste bij uw smaak en stijl past. Ervaar de luxe van baden en douchen in een ruimte die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarnaast zijn onze Glas Excellent spatwanden gemakkelijk schoon te maken zonder de aanwezigheid van vervelende naden en voegen.


Extreme lengtes zijn overigens voor ons geen enkel probleem én wij kunnen u het inmeten en de montage uit handen nemen en u zodoende volledig ontzorgen. Bij ons staat u als klant centraal en daarom bieden wij onze pasgarantie. Dit betekent concreet dat u geen enkel risico loopt dat uw Glas Excellent rugwanden niet juist zijn ingemeten of foutief worden gemonteerd.


Zo kunt u altijd vertrouwen op de hoogwaardige producten en uitstekende service van rugwanden.eu. 

Milieu en duurzaamheid

Ons Glas Excellent bestaat uit 100% gerecycled glas en heeft een leverduur van ten minste 15 jaar!

Dit maakt ons Glas Excellent een zeer duurzaam product en zo dragen niet alleen wij, maar ook u uw steentje bij aan een betere planeet. 


Lees hier meer over ons milieu- en duurzaamheidsbeleid

Realisaties

/

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.