Aluminium Premium

Fotoprint op aluminium

Met uw eigen fotoprint op Aluminium Premium wandpanelen van rugwanden.eu geeft u uw keuken, sanitaire ruimte, of interieur een unieke uitstraling. U kunt hiervoor zelf een foto kiezen, of dit nu een landschap, een familie foto of een ander plaatje is, wij zorgen voor het gewenste resultaat. Onze 3 mm. dikke spatwanden van geanodiseerd massief aluminium, zijn bovendien ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen of verkleuringen, want het geanodiseerde oppervlak is resistent tegen roest, stoten en vuil. Hierdoor blijft uw fotoprint mooi en scherp, ook na veelvuldig gebruik. 


Met een maximale lengte óf hoogte van 2,5 meter en een maximale hoogte óf breedte van 1,4 meter kunnen wij de Aluminium Premium rugwand met fotoprint voor uw interieur, keuken of sanitaire ruimte precies op maat produceren. Of u nu op zoek bent naar een opvallend statement of een subtiel accent, onze Aluminium Premium rugwanden met fotoprint bieden hiervoor de perfecte oplossing. 


Geef uw keuken, interieur of sanitaire ruimte het persoonlijke tintje dat het verdient met de Aluminium Premium spatwanden van rugwanden.eu. 

Keuken & Sanitairwanden

Onze Aluminium Premium achterwanden zijn de perfect keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde duurzame oplossing voor de spatwanden in hun sanitaire ruimte of keuken. Gemaakt van 3 mm. massief aluminium met een print van een zelf gekozen foto, bieden onze Aluminium Premium rugwanden niet alleen een persoonlijke uitstraling, maar ook fantastische functionaliteiten. 

Ideaal voor in de keuken

Al onze producten laten zich met het grootste gemak reinigen. Na het aanbrengen van de door u doorgegeven foto word uw wandpaneel voorzien van een transparante topcoating. De gebruikte toplaag heeft fantastische gebruikerseigenschappen. Daarnaast is er door de matte uitstraling geen weerspiegeling van vuile vaat e.d. die op het werkblad aanwezig zijn, waardoor u ten volste kunt genieten van uw zelfgekozen afbeelding. Wij kunnen vrijwel iedere foto op ons aluminium aanbrengen, waardoor uw keuken een zeer persoonlijke uitstraling krijgt.


Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde aanpassing van uw keuken? Rugwanden.eu is u graag van dienst! 

Ideaal voor in de keuken

Ook voor uw sanitaire ruimte de perfecte oplossing

U bent klaar met de tegeltjes in uw badkamer? Wilt u graag douchen terwijl u zich op uw favoriete strand waant? Of gaat u toch liever met een prachtig landschap op de achtergrond in bad? Rugwanden.eu levert spatwanden voorzien van uw favoriete foto of afbeelding. Geen vieze naden en voegen en geen kalkaanslag meer, maar louter de spectaculaire aanschouwing van een door u gekozen achtergrond. Onze Aluminium Premium rugwanden kunnen overigens gewoon over uw oude tegels heen worden gemonteerd, waardoor de tegels niet noodzakelijk verwijderd dienen te worden.


Vlot een andere uitstraling van uw badkamer? Bij rugwanden.eu is dit allemaal mogelijk. 

Bijzondere eigenschappen

Door de 3mm. dikke volledig aluminium kern en het ontbreken van een polypropyleen tussenlaag (deze is zeer brandbaar), zijn onze Aluminium Premium rugwanden sterk brandvertragend. Ook de door ons gebruikte topcoating is onbrandbaar. Onze aluminium spatwanden voldoen hiermee aan verschillende internationale brandnormen en zijn niet toxisch. Hierdoor zijn onze Aluminium Premium achterwanden bij uitstek geschikt voor toepassingen in keukens, toiletten en badkamers.


De door ons gebruikte topcoating geven onze Aluminium Premium wandpanelen tevens specifieke gebruikerseigenschappen als slijt-, slag én stoot-vastheid en geven de wandpanelen een matte uitstraling waardoor deze niet spiegelen. Onze Aluminium Premium achterwanden zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, zonder dat er strepen op de wand achterblijven. De door ons gebruikte topcoating is vloeistof-, vuil en vingerafdruk-werend (fingerprintproof).


Milieu & duurzaamheid

Er is geen specifiek percentage gerecycled aluminium dat vaststaat voor het door ons gebruikte hoogwaardig aluminium. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de fabrikant en de specifieke eigenschappen die vereist zijn voor onze producten. Toch streven wij ernaar om zoveel mogelijk gerecycled materiaal te gebruiken, maar het is niet mogelijk om 100% gerecycled aluminium te gebruiken voor onze producten. Het gebruik van gerecycled aluminium wordt echter steeds populairder en wij proberen het percentage gerecycled materiaal in onze producten telkens te verhogen.


Lees hier meer over ons milieu- en duurzaamheidsbeleid

Realisaties

/

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.