Onderhoudsproducten

De beste onderhoudsproducten voor uw rugwanden

Natuurlijk willen wij dat uw interieur, keuken- en sanitairwanden er altijd als nieuw uitzien. Daarom bieden wij de beste onderhoudsproducten voor dagelijkse reiniging, wekelijkse dieptereiniging en complete bescherming van uw rugwanden. De verschillende producten zijn speciaal ontwikkeld voor onze magnetische, aluminium, glazen- en RVS rugwanden en onze andere RVS producten en zorgen voor een langdurige bescherming tegen vuil, vlekken en krassen.


U kunt dus ook gewoon bij ons terecht voor alle benodigde producten om uw interieur, keuken- en sanitairwanden te onderhouden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een 3-pack kit beschikbaar met exact de juiste producten voor dagelijkse reiniging, wekelijkse dieptereiniging en de optimale bescherming. Uiteraard zijn onze reinigings- en beschermingsmiddelen ook los te verkrijgen.


Welke wandbekleding uw voorkeur ook heeft, met onze onderhoudsproducten zorgt u ervoor dat uw rugwanden er altijd als nieuw blijven uitzien en beschermd blijven tijdens dagelijks gebruik.


Stuur ons gerust een mail of informeer bij uw interieur, keuken- en sanitairspecialist naar onze producten.

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.