Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij rugwanden.eu, uw 'one stop shopping point' voor robuuste hoogwaardige maatwerk wandbekleding voor gebruik in (buiten)keukens, sanitaire ruimtes en interieurs. Bij ons vindt u een zeer uitgebreide selectie wandbekleding, waaronder Steel Magnetic; een magnetische rugwand met (ver)wisselbare accessoires, Aluminium Excellent; 3mm. dik massief hoogwaardig aluminium in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar, Aluminium Premium; 3 mm. dik massief hoogwaardig aluminium met uw eigen afbeelding of foto, Glas Excellent; 6 mm. dik thermisch gehard kristalglas in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar, Glas Premium; 6 mm. dik thermisch gehard kristalglas met uw eigen afbeelding of foto en RVS Excellent rugwanden in verschillende diktes. Onze rugwanden zijn verkrijgbaar in afmetingen tot bijna 6 meter in lengte en bijna 1,50 meter in hoogte, met uitzondering van ons geprint aluminium, deze kunnen tot een maximale lengte van 2,5 meter worden geproduceerd.

 

Of u nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor uw (buiten)keuken of sanitaire ruimte, of op zoek bent naar een stijlvolle aanvulling op uw interieur, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en worden zorgvuldig geproduceerd om aan de hoogste normen te voldoen. Bovendien bieden wij een uitstekende service en ondersteuning aan al onze klanten, zodat u zich zorgeloos op uw project kunt concentreren. 


Rugwanden.eu onderzoekt, vernieuwd en innoveert en is daarom de perfecte partner op het gebied van rugwanden voor gebruik in (buiten)keukens, interieurs en sanitaire ruimtes. Momenteel onderzoeken wij nieuwe producten om aan de vraag van uw klanten te kunnen voldoen en kunt u steeds nieuwe producten van ons verwachten.

Uw wandbekleding op maat

Met een maximale maatvoering van 5995 x 1475 mm. geen voegen en naden meer. Onze maatwerkpanelen worden met laserprecisie nauwkeurig op maat gesneden en hebben altijd 3(Alu en Steel Magnetic™), of 4(Glas en RVS) volledig afgewerkte zijdes, waardoor er géén gedoe is met hoekstripjes of andere randafwerking.


De perfecte maatwerk wandbekleding voor (buiten)keukens, sanitaire ruimtes en/of interieurs vind u bij ons, rugwanden.eu. 

Uw wandbekleding op maat
In vrijwel iedere kleur verkrijgbaar

In vrijwel iedere kleur verkrijgbaar

Klik hier om de kleuren binnen ons standaard gamma te ontdekken. Staat uw kleur er niet bij? Wij helpen u graag verder, onze rugwanden zijn in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar.


Contacteer ons, en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Milieu & duurzaamheid

Bij rugwanden.eu vinden wij duurzaamheid en milieu belangrijke thema's. Zowel onze keuken- en sanitair achterwanden als onze magnetische accessoires worden geproduceerd met het oog op duurzaamheid en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen welke gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn, zodat u langer van onze producten kunt genieten.


Maar duurzaamheid gaat verder dan alleen de productie van onze producten. Wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en werken voortdurend aan het verminderen van afval en het optimaliseren van ons productieproces. Wij willen graag bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.


Bij rugwanden.eu zijn we trots op ons streven naar duurzaamheid en zullen we continu blijven werken aan manieren om onze producten en processen nog milieuvriendelijker te maken. Wij geloven dat we samen een positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen.


Lees hier meer over ons milieu- en duurzaamheidsbeleid


Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.