Steel Magnetic™ Accessoires

Steel Magnetic™ accessoires

Geef uw keuken of sanitaire ruimte een stijlvolle upgrade met onze magnetische accessoires welke u naar eigen wens en behoefte kunt (ver)plaatsen op uw rugwanden. Hierdoor kunt u uw keuken- of sanitaire ruimte op een functionele en creatieve manier inrichten. Wij zijn trots om als enige aanbieder van Steel Magnetic™ u deze unieke ervaring te bieden. Onze accessoires zijn niet alleen verplaatsbaar, maar ook op lage was temperatuur vaatwasser bestendig, waardoor u altijd een schone en opgeruimde ruimte heeft. Maak kennis met ons assortiment, waaronder onze planchets waar u planten, bloemen, kruiden en oliën op kwijt kunt, een tablet, afwasborstel- of koffiecup houder en zelfs een magnetisch messenblok. Ontdek hoe u uw ruimte kunt transformeren met onze magnetische achterwanden met bijpassende accessoires en creëer een functionele en stijlvolle ruimte die aan al uw wensen voldoet.

Planchets in diverse maatvoeringen


Onze planchets zijn een fantastische toevoeging aan onze Steel Magnetic™ rugwanden. Beschikbaar in maatvoeringen van 20, 30, 40, 50 en 60 cm. en uitgevoerd in dezelfde kleur als uw spatwanden, bieden onze planchets eindeloze mogelijkheden om uw ruimte te personaliseren.

Planchets in diverse maatvoeringen
02-planchet_30cm-min.png


Uiteraard is het ook mogelijk om voor uw Steel Magnetic™ accessoires te kiezen voor een contrasterende kleur, waardoor deze meer opvallen.


De planchets zijn volledig magnetisch en daarom eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen, wat betekent dat u eenvoudig de opstelling van uw keukengerei, kruiden en andere decoraties kunt aanpassen.


Of u nu verse kruiden wilt kweken, een vaas met bloemen wilt plaatsen, of uw favoriete kookboeken wilt opslaan, onze planchets bieden u de flexibiliteit en creatieve vrijheid die u nodig heeft.


En, zoals al onze accessoires, zijn onze planchets vaatwasserbestendig, wat betekent dat u ze snel en gemakkelijk kunt reinigen en weer opnieuw kunt gebruiken.


Voeg deze handige (ver)plaatsbare planchets toe aan uw keuken of sanitaire ruimte en maak van uw ruimte een ware blikvanger.

03-planchets_zijkant-min.jpg

Koffiecuphouder


Onze magnetische koffiecuphouder is de ideale oplossing voor koffieliefhebbers die hun keuken opgeruimd willen houden. Deze koffiecuphouder is volledig magnetisch en kan eenvoudig op onze Steel Magnetic™ achterwanden worden bevestigd.


De Steel Magnetic™ koffiecuphouder biedt plaats aan 10, 20 of 30 cups (afhankelijk van uw favoriete merk koffie) en is verkrijgbaar in dezelfde kleur als onze rugwanden.


Door het magnetische karakter van de koffiecuphouder is deze bovendien gemakkelijk te verplaatsen of te verwijderen, waardoor u altijd de mogelijkheid heeft om uw keuken opnieuw in te delen.

04-cup_houder-min.jpg
05-cup_houder-min.jpg


En als u klaar bent met uw kopje koffie, kunt u de koffiecuphouder eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, samen met uw kop en schotel.


Onze magnetische koffiecuphouder biedt een slimme en handige oplossing voor het opbergen van uw koffiecups, zonder dat het ten koste gaat van uw kostbare aanrecht- of kast ruimte.


Voeg de Steel Magnetic™ koffiecuphouder toe aan uw keuken en geniet van een opgeruimd en georganiseerd koffieritueel. In dezelfde kleur als uw Steel Magnetic™ keukenachterwand past hij naadloos bij de rest van uw keukeninrichting.

Tablet, afwasborstel- en zelfs eierhouder


De magnetische tablethouder is de perfect toevoeging aan uw keuken. Met deze tablethouder kunt u tijdens het koken eenvoudig uw favoriete chef volgen of uw favoriete serie bekijken. De houder is volledig magnetisch en kan, zoals alle Steel Magnetic™ accessoires, eenvoudig op uw rugwanden worden bevestigd. Deze kunt u naar eigen smaak en inzicht plaatsen en terug verwijderen.


Of onze magnetische eierhouder als oplossing om uw eieren op te bergen? Of de slimme magnetische afwasborstelhouder die ervoor zorgt dat u uw afwasborstel altijd binnen handbereik heeft en u bespaard hiermee ook nog ruimte op uw werkblad of in uw spoelbak.


Alle accessoires zijn verkrijgbaar in de kleur van uw Steel Magnetic™ achterwand, maar u kunt ook kiezen voor een contrasterende kleur zodat uw accessoires beter opvallen. Welke kleur u ook kiest, de accessoires zijn allen verplaatsbaar en kunnen zo mee in de vaatwasser.


Schoon, netjes, opgeruimd en georganiseerd noemen wij dat!

Tablet, afwasborstel- en zelfs eierhouder
Handige messenhouder

Handige messenhouder


De Steel Magnetic™ messenhouder, verkrijgbaar in een bamboe, eiken, of een walnootuitvoering, is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch verantwoord. (Let wel op: de houten accessoires kunnen niet in de vaatwasser)


Bent u ook graag georganiseerd en opgeruimd? Kies dan voor onze Steel Magnetic™ rugwanden met deze aanvullende (ver)plaatbare accessoires.Vraag uw keuken- of sanitairspecialist naar de onbegrensde mogelijkheden van onze Steel Magnetic™ rugwanden met accessoires!

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.