Aluminium Excellent

Keuken & Sanitairwanden

Onze Aluminium Excellent rugwanden zijn een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een robuuste en hoogwaardige, maar toch ook een duurzame oplossing voor de spatwanden in hun keuken of sanitaire ruimte. Gemaakt van 3 mm. dik massief aluminium en voorzien van een speciale poedercoating bieden onze rugwanden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een groot gebruikers gemak. Met een maximale lengte van 5995 mm. en maximale hoogte van 1475 mm. kan bijna iedere wand zonder naden en voegen worden bekleed. 

Ideaal voor in de keuken

Vanaf nu reinigt u uw keukenachterwand met het grootste gemak. De door ons gebruikte topcoating heeft zeer fijne gebruikerseigenschappen. Bovendien zijn er door de matte uitstraling geen weerspiegelingen van zaken die op het werkblad aanwezig zijn. Onze Aluminium Excellent rugwanden zijn in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar, waardoor u altijd de kleur kunt vinden die het beste bij u en uw keuken passen.


Ideaal voor in de keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw keuken? Rugwanden.eu is u graag van dienst! 

Ook voor uw sanitaire ruimte de perfecte oplossing

Ook voor uw sanitaire ruimte de perfecte oplossing

Bent u ook klaar met de tegeltjes in uw badkamer?


Rugwanden.eu levert de perfecte spatwanden voor gebruik in uw sanitaire ruimte. Geen kalkaanslag, geen vieze naden en voegen meer. Onze Aluminium Excellent rugwanden kunnen overigens gewoon over uw oude tegels heen worden geplaatst, waardoor hakken en breken niet noodzakelijk is.

Vlot een andere uitstraling van uw badkamer? Bij rugwanden.eu is dit allemaal mogelijk. 

Poedercoating

Poedercoating is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen polyesterpoeder op het product verstoven wordt. Dit zorgt voor een harde top afwerking die zijn uitstraling blijft behouden, ook na blootstelling aan extreme omstandigheden. De door ons gebruikte poeders voldoen aan de QualiCoat, de GSB International en de Qualisteelcoat normen en behouden hun kleur en eigenschappen, conform de gestelde eisen.

Poedercoating

Wij kunnen onze Aluminium Excellent producten een garantie meegeven van maar liefst 10 jaar! 

Bijzondere eigenschappen

Door de 3mm. dikke volledig aluminium kern en het ontbreken van een polypropyleen tussenlaag (deze is zeer brandbaar), zijn onze Aluminium Excellent achterwanden sterk brandvertragend. Ook de door ons gebruikte topcoating is onbrandbaar. Onze aluminium rugwanden voldoen hiermee aan verschillende internationale brandnormen en zijn niet toxisch. Hierdoor zijn onze Aluminium Excellent spatwanden bij uitstek geschikt voor toepassingen in (buiten)keukens, toiletten en badkamers.


De door ons gebruikte topcoating geven onze aluminium wandpanelen tevens specifieke gebruikerseigenschappen als slijt-, slag én stoot-vastheid en geven de wandpanelen een matte uitstraling waardoor deze niet spiegelen. Onze Aluminium Excellent rugwanden zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, zonder dat er strepen op de wand achterblijven. De door ons gebruikte topcoating is vloeistof-, vuil en vingerafdruk-werend (fingerprintproof).

Milieu & duurzaamheid

Er is geen specifiek percentage gerecycled aluminium dat vaststaat voor het door ons gebruikte hoogwaardig aluminium. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de fabrikant en de specifieke eigenschappen die vereist zijn voor onze producten. Toch streven wij ernaar om zoveel mogelijk gerecycled materiaal te gebruiken, maar het is niet mogelijk om 100% gerecycled aluminium te gebruiken voor onze producten. Het gebruik van gerecycled aluminium wordt echter steeds populairder en wij proberen het percentage gerecycled materiaal in onze producten telkens te verhogen.


Lees hier meer over ons milieu- en duurzaamheidsbeleidRealisaties

/

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.