Steel Magnetic™

Keuken & Sanitairwanden

Onze nieuwste productlijn is er één om door een ringetje te halen. Steel Magnetic™ is een magnetische wand welke perfect op maat zal worden geproduceerd voor uw keuken en badkamer. Dit hoogwaardige duurzame product is gemaakt van een bijzondere hoogwaardige verzinkte staallegering dat is afgewerkt met een topcoating voor optimale bescherming tegen corrosie, krassen en vlekken op uw achterwand. Steel Magnetic™ is tevens hitte- en UV-bestendig waardoor deze speciale magnetische rugwand ook in uw buitenkeuken een perfecte aanwinst is.


Het unieke van deze magnetische rugwand is dat het kan worden uitgerust met een scala aan afneembare accessoires. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld planchets in diverse maatvoeringen, een tablet, afwasborstel- of zeephouder, eierplanchet, koffiecup-houder en/of een kruidenrekje. Deze accessoires zijn gemakkelijk op de magnetische wand te plaatsen op een plek die voor u het handigst is. Zo kunt u de indeling van uw keuken of badkamer geheel aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften.

Onze Steel Magnetic™ wandbekleding is onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat u er jarenlang plezier van zult hebben. De spatwanden zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een zeer praktische oplossing is voor iedere keuken en badkamer. Bovendien zijn de Steel Magnetic™ rugwanden in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar.


Of u nu een thuischef bent die enorm van koken houdt of een gezin dat op zoek is naar meer functionaliteit in de badkamer, onze Steel Magnetic™ rugwand biedt u de vrijheid en flexibiliteit om het perfecte design te creëren welke precies past bij uw levensstijl. U hoeft zich geen zorgen te maken over het behouden van de kwaliteit van de spatwanden, zodat u zich volledig kunt concentreren op het koken van uw favoriete gerechten.


Kies voor uw eigen magnetische spatwand en ontdek de vele voordelen die Steel Magnetic™ u te bieden heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat u er geen spijt van zult hebben!

Een aanwinst in uw keuken

De magnetische rugwand op maat gemaakt voor uw keuken is een waardevolle aanwinst voor uw keuken. Onze innovatieve Steel Magnetic™ keukenachterwanden bieden vele voordelen en kunnen u helpen uw keuken te transformeren tot een plek die perfect aansluit bij uw behoeften en wensen. De rugwanden zijn afgewerkt met een harde topcoating welke zeer onderhoudsvriendelijk is. De spatwanden zijn hierdoor beschermt tegen krassen en vlekken op uw keukenachterwand.


Een aanwinst in uw keuken
steel-magnetic-2-min.jpg

Het unieke van deze wandbekleding is dat het kan worden uitgerust met diverse afneembare accessoires welke op de Steel Magnetic™ rugwanden kunnen worden geplaatst op de plekken die voor u het handigst zijn. Zo kunt u de indeling van uw keuken geheel naar eigen inzicht indelen. Of u nu extra planchets nodig heeft om potten op te zetten, of een plankje om uw keukengerei aan te hangen, of zelfs uw tablet tijdens het kokkerellen handig te plaatsen, de Steel Magnetic™ rugwanden bieden u de totale vrijheid en flexibiliteit om uw keuken te organiseren zoals u dat het liefste ziet.Uw badkamer indelen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wenst u één simpel bakje om uw zeep, washand of borstel in te bewaren? Of toch liever een breder plankje waarop u meerdere shampoo flessen kwijt kunt? Een toiletrol of wc borstelhouder? U kunt naar hartenlust combineren met onze Steel Magnetic™ accessoires die u aan deze magnetische spatwand zou kunnen toevoegen. Alles dicht bij de hand, netjes opgeruimd en natuurlijk naar eigen wens in te richten.Uw badkamer indelen
project-01-min.png


Door het uit één stuk kunnen produceren en de door ons gebruikte topcoating zult ook u geen last meer hebben van vuile voegen en naden en ook kalkaanslag zal verleden tijd zijn. Onze Steel Magnetic™ rugwanden kunnen in iedere maat precies voor uw badkamer worden geproduceerd, in vrijwel alle denkbare kleuren en met of zonder topshelf.


Vermoed u dat uw klanten zich ook aangetrokken zullen voelen door onze Steel Magnetic™ magnetische wandbekleding? Vult u onderstaand contactformulier in en het rugwanden.eu team zal u spoedig contacteren.

Steel Magnetic Premium

Het is bij ons ook mogelijk om uw achterwand te voorzien van een zelf gekozen afbeelding of foto. Hiermee kunt u de spatwanden nog meer eigen maken en een unieke uitstraling creëren. Een foto van uw favoriete schilderij op de achtergrond van uw badkamer, of uw favoriete gerecht weergegeven boven het werkblad van uw keuken? Het is allemaal geen enkel probleem bij rugwanden.eu.


Wij staan altijd tot uw beschikking om u te adviseren en uw project de gewenste uitstraling te geven.

Milieu & duurzaamheid

Onze Steel Magnetic™ en de magnetische accessoires zijn een duurzaam alternatief voor traditionele accessoires die permanent aan uw spatwanden worden bevestigd. Door de magnetische werking zijn onze accessoires gemakkelijk te verplaatsen en te vervangen, zonder schade aan de rugwanden of de accessoires zelf. Dit vermindert afval en zo biedt Steel Magnetic™ een meer flexibele en duurzame oplossing voor uw keuken en sanitaire ruimte.


Lees hier meer over ons milieu- en duurzaamheidsbeleid

Realisaties

/

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.