Wandcontactdozen & Schakelmateriaal

Stopcontacten en schakelmateriaal

Wij bieden u de mogelijkheid om uw stopcontacten en schakelmateriaal in dezelfde kleur als uw spat- en interieurwanden te voorzien. Zo kunt u uw interieur, keuken- of sanitairwanden volledig afstemmen op uw persoonlijke stijl en smaak. Stopcontacten en schakelmateriaal in de kleur van uw achterwanden zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan de uitstraling van uw ruimte.


De stopcontacten en het schakelmateriaal zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze rugwanden en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit enkelvoudige en dubbele stopcontacten, schakelaars en dimmers. De kleur van het schakelmateriaal en de stopcontacten is precies afgestemd op de kleur van uw (rug)wanden, zodat deze naadloos aansluiten bij uw interieur, keuken en sanitaire ruimte.


Kortom, met het schakelmateriaal en de stopcontacten in dezelfde kleur als de wandbekleding van uw interieur, keuken of sanitaire ruimte, kunt u uw keuken- of sanitairwanden compleet maken en uw ruimte een extra luxe uitstraling geven.


Vraag uw interieur, keuken- of sanitairspecialist naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u spoedig contacteren.